24 Şubat 2015 Salı

‘Manda Yuva’sının galası Özdilek Park Avm’de gerçekleşti. Konuklar kırmızı halıda yeşil kıyafetler içinde yürüyen filmin kadın oyuncularını görünce çok şaşırdı. Oyuncular, “Tamamen tesadüf. Herkesin yeşili kendine” dediler.

Oyuncular: Tamamen tesadüf herkesin yeşili kendine
İlyas İlbey - Yasemin Yalçın ikilisinin imzasını taşıyan ‘Manda Yuvası’ adlı filmin galası, önceki akşam  Özdilek Park İstanbul AVM Cinetime Sinemaları’nda gerçekleşti. İlyas İlbey’in yönetmen koltuğuna da oturduğu filmde, başlıca rolleri Seray Sever, Eylem Şenkal ve Kemal Kocatürk paylaştı. Yasemin Yalçın ile Kadir Çöpdemir ise filme konuk oyuncu oldu. Filmin diğer iddialı başrol oyuncuları ise İlyas İlbey’in memleketi olan Kastamonu Çaykaşı Köyü ahalisi.
Eğlenceli hikayesiyle dikkat çeken filmin galasında Yasemin Yalçın, Seray Sever ve Eylem Şenkal giydikleri elbiselerle göz kamaştırdı. Ancak üçlünün kıyafetlerinin  yeşil olması dikkatten kaçmadı.
Hepimiz yeşilin 50 tonu gibi olduk
Seray Sever bu durumu şöyle izah etti: “Hepimiz birbirimizden habersiz giydik yeşilleri. Şans getirsin diye yeşil giyeyim dedim, meğer hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz. Yeşilin 50 tonu gibiyiz.”  Kırmızı halıda gazetecilerin sorularını cevaplayan İlyas İlbey şunları söyledi: “Bu film memleketime vefa borcumdu. İnsanları güldürürken oranın sorunlarını da beyazperdeye taşımak için çok çalıştık. Umarım herkes severek izler.”
Galaya aralarında Oktay Kaynarca, Ayşe Tolga, Esin Maraşlıoğlu, Sinem Güven, Deniz Pulaş, Birol - Burcu Güven ve Muazzez Ersoy’un da bulunduğu isimler katıldı. Film 27 Şubat’ta vizyona girecek.
KONUKLAR  Sanat Yönetmeni Zahrettin Çelik   Ersan Gökgöz   Yaşar dilsiz  Ayla  Varol, vesile Kızılboğa, Hüseyin Erdoğan, Hüseyin Akdeniz 

wwwçistanbulgelisimsanat.com
RADEV ULUSLAR ARASI RADYOCULAR BİRLİĞİ
 KAYNAK star











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder